Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر و نویسنده نام‌آشنای تئاتر که همه را یادِ مجله قدیمی شهید آوینی می‌اندازد این روزها درگیر کرونا شده و در کما به سر می‌برد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، محمدرضا الوند نامی آشنا و باسابقه در بخش مدیریت تئاتر است. او امسال در بخش انتخاب برگزیدگان جشنواره‌های تئاتر استان‌ها در جشنواره تئاتر فجر حضور داشت و در بسیاری از گفت‌وگوهای رسانه‌ای‌اش، از رونقِ تئاتر بعد از یک سال ابراز امیدواری کرده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

الوند بعد از جشنواره حالا گرفتار کرونا شده و در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بعثت، بستری است. 

الوند کارشناس ارشد تئاتر، نویسنده و پژوهشگر تئاتر است و در طول سال‌ها فعالیت اجرایی، مسئولیت‌های مختلفی در هنرهای نمایشی برعهده داشته است. مشاور هنری تماشاخانه سنگلج، رییس شورای نظارت و ارزشیابی و مدیر اجرایی کانون تئاتر دانشجویی از مسئولیت‌های او است. وی علاوه بر نمایشنامه‌نویسی در زمینه نقد و تحلیل نیز با نشریات مختلفی همکاری و فعالیت داشته است.الوند هم اکنون مدیر هماهنگی امور استان های اداره کل هنرهای نمایشی است.

البته این نویسنده، مدیر و پژوهشگر حوزه آثار نمایشی و تئاتر، در مجله شهید آوینی سال‌ها مشغول همکاری بوده و سوابق ارزشمندی در حوزه انقلاب اسلامی و دفاع‌مقدس دارد. همسر این هنرمند و نویسنده در گفت‌وگویی با خبرنگار خبرگزاری تسنیم  اعلام کرد که محمدرضا الوند بعد از ابتلا به بیماری کرونا، وضعیتِ نگران‌کننده‌ای دارد و از مردم خواست برای این هنرمند دعا کنند. 

او تأکید کرد: متأسفانه همسرم بعد از جشنواره تئاتر فجر به کرونا مبتلا شد و الان در بیمارستان بعثت بستری است. پزشکان به ما گفته‌اند برای سلامتی‌شان دعا کنیم، چرا که ریه "الوند" خیلی درگیر شده است. 

همسر محمدرضا الوند همچنین درباره سطح هوشیاری‌اش، گفت: بیهوش کردند تا لوله تنفسی در گلوی‌شان قرار دهند؛ چون آزاردهنده است، خوشبختانه در کما نیست و سطح هوشیاری دارند. 

خبرگزاری تسنیم برای این نویسنده و هنرمند شناخته شده حوزه تئاتر آرزوی صحت و سلامتی دارد. 

شرایط فعلی تئاتر فاجعه‌آمیز است/ جایزه 8 میلیون تومانی برای بازیگر برگزیده در این شرایط به شوخی شبیه است

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا تئاتر ویروس کرونا تئاتر محمدرضا الوند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۹۴۴۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در حوزه تئاتر رضوی باید از کلیشه پرهیز کرد/ اهمیت اجرای عمومی

به گزارش خبرنگار مهر، نمایشنامه «دارشکنه» از جمله آثار حاضر در هفدهمین جشنواره ملی تئاتر رضوی است که به نویسندگی و کارگردانی محمدرضا شاه‌مردی از ۱۷ تا ۲۱ اردیبهشت در سالن لایق شهر شیراز روی صحنه خواهد رفت.

شاه‌مردی درباره موضوع نمایش «دارشکنه» توضیح داد: این نمایش در واقع بازخوانی و قرائتی از برخی اتفاقات است که در دهه ۶۰ توسط منافقان رقم خورد. گروهی از زنان منافق در صدد بمب‌گذاری در مجلس روضه امام رضا (ع) هستند که برای خودشان تحولات روحی و معنوی رقم می‌خورد.

وی معتقد است «دارشکنه» سعی بر این دارد که به مخاطب متذکر شود تجلی صفات خوب و حسنه در آدمی نیاز به تکرار و تمرین و مراقبت دارد که الگوی کامل همه این صفات اهل‌بیت (ع) هستند.

نویسنده و کارگردان «دارشکنه» با بیان اینکه همیشه نمایش و نمایشنامه‌نویسی به عنوان موضوع فنی و تکنیکی برایش مطرح بوده است، یادآور شد: زمانی که دغدغه یا موضوعی برایم اولویت پیدا کرده یا ذهنم را به خود مشغول کند، تمام تلاشم بر پیاده‌سازی آن معطوف می‌شود و تمام اصول و قواعد تکنیکی را برای اجرای آن به کار می‌بندم. عموم این دغدغه‌ها مربوط به حوزه مقاومت و نمایش‌های دینی و آیینی است.

شاه‌مردی با اشاره به سابقه حضورش در دوره‌های قبلی جشنواره رضوی، تاکید کرد: وجود یک جشنواره فنی و تکنیکی مثل تئاتر رضوی باعث شده که موضوعات دینی و سیره رضوی از حوزه مسایل کلیشه‌ای چون زیارت و صرف شفا گرفتن خارج و به موضوعات و ایده‌های مختلف بیش از پیش پرداخته شود. در واقع جشنواره رضوی فرصتی را برای هنرمندان عرصه تئاتر فراهم کرده است تا برای خلق آثار هنری شاخص و منحصر به‌فرد در این حوزه به رقابت بپردازند.

این کارگردان تئاتر تصریح کرد: برای تولید آثار فاخر در حوزه رضوی علاوه بر پرهیز از کلیشه باید سیره و زندگی سراسر درس این امام همام را مورد توجه و مداقه قرار داد.

وی در پایان اظهار کرد: اینکه امسال هر گروه در شهر خود چند شب به اجرای عموم بپردازد اتفاق بسیار مبارک و خوبی است که امیدوارم این روند در حمایت از گروه‌ها مستمر باشد و سبب شود که بیش از پیش از زبان تئاتر به عنوان ابزاری هدفمند برای ترویج سیره رضوی و مباحث فرهنگ دینی بهره گرفته شود.

کد خبر 6093289 فریبرز دارایی

دیگر خبرها

  • اجرای عمومی تئاتر‌های جشنواره رضوی گامی موثر است/ ماجرای عشقی عجیب
  • تئاترحوزه هنری استان به جشنواره سراسری بچه های مسجد راه یافت
  • جزییات جشنواره ملی شعر کودک و نوجوان رضوی در همدان
  • راهیابی هنرمندان کهگیلویه و بویراحمدی به جشنواره تئاتر مسجد
  • تماشای «العهد الأبدی» در کارون
  • الهام چرخنده به تئاتر برگشت
  • پوستر هشتمین جشنواره ملی تئاتر ایثار رونمایی شد
  • رونمایی از پوستر هشتمین جشنواره ملی تئاتر ایثار
  • در حوزه تئاتر رضوی باید از کلیشه پرهیز کرد/ اهمیت اجرای عمومی
  • معرفی هیأت داوران جشنواره تئاتر «بچه‌های مسجد»