Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-03@11:55:28 GMT

هوش مصنوعی خواب‌ها را تعبیر می‌کند

تاریخ انتشار: ۱۷ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۱۳۳۳۳

هوش مصنوعی خواب‌ها را تعبیر می‌کند

دانشمندان موفق به توسعه سیستم هوش مصنوعی جدیدی شده‌اند که می‌تواند خواب و رویا را تجزیه و تحلیل کند.

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از دییجتال ترندز، شبکه‌های اجتماعی و جستجوهای گوگل بهترین ابزار برای بررسی ایده‌ها، نگرانی‌ها و انتظارات میلیون‌ها نفر از مردم جهان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با استفاده از تجزیه و تحلیل کلان داده‌ها و روبات‌های کاوشگر می‌توانند اطلاعات موجود در شبکه‌های اجتماعی و گوگل را آنالیز کرده و دریابند که در ذهن کاربران چه می‌گذرد.

حال دانشمندان دانشگاه کمبریج ابزاری به نام «رویاگیر»  یا «دریم کچر» توسعه داده‌اند که با استفاده از هوش مصنوعی و الگوریتم قادر به شناسایی موضوع گزارش‌های کاربران شبکه‌های اجتماعی درباره خواب‌هایشان است.  این سیستم هوش مصنوعی برای آنالیز خواب از فرضیه تداوم استفاده می‌کند. در این فرضیه که مبتنی بر شواهد و نتایج تحقیقات چند دهه‌ای است، بیان می‌شود که رویاهای انسان بازتابی از نگرانی‌های روزمره و ایده‌های رویاپردازانه آنهاست.

رویاگیر دانشگاه کمبریج نوعی آنالیزگر اتوماتیک خواب است که توصیفی کتب خواب‌ها را تجزیه کرده و سپس  مقیاس‌پذیری آنها را براساس فهرست آنالیز خواب «هال ون دی کسل» می‌سنجد. این فهرست شامل امتیازاتی است که با توجه به تعداد عناصر موجود در خواب داده می‌شود. این عناصر شامل احساسات مثبت یا منفی، تعاملات تهاجمی میان کاراکترها، حضور کاراکتورهای تخیلی و ... می‌شود.

رویاگیر به طور مستقیم تعبیری ارائه نمی‌دهد بلکه جنبه‌های جالب یا ناهنجار خواب‌ها را مشخص می‌کند. این ابزار هوض مصنوعی با استفاده از 24 هزار گزارش در خصوص خواب و رویا آموزش دیده است.

انتهای پیام/4021/

منبع: آنا

کلیدواژه: هوش مصنوعی الگوریتم خواب رویا هوش مصنوعی خواب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۱۳۳۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با این پنج توصیه متخصصان راحت‌تر بخوابید

ایتنا - اگر همه اینها کار نکرد و تقلایتان برای خواب کافی و مفید یک ماه طول کشید، بهتر است به پزشک مراجعه کنید، به‌ویژه وقتی شب‌های بی‌خوابی در عملکرد شغلی یا بر خلق‌وخوتان تاثیر منفی دارد. 
افراد زیادی در سراسر جهان به ۷ تا ۸ ساعت خواب مفیدی که متخصصان توصیه می‌کنند دست نمی‌یابند. به گزارش‌ اسوشیتدپرس، مولی اتوود، استادیار روان‌پزشکی و علوم رفتاری دانشکده پزشکی جان هاپکینز، می‌گوید: نیازهای بدنتان را بشناسید و آن‌ها را اولویت‌بندی کنید نه اینکه خیال کنید در عملکرد روزانه‌تان فقط خواب است مشکل دارد.

متخصصان خواب می‌گویند به جای آنکه دنبال روش‌های عجیب و غریب بگردید این ترفندهای ساده را امتحان کنید.

زمان امن و آرامی را برای خودتان ایجاد کنید
استرس‌ ناشی از کار اجتناب‌ناپذیر است و دوری گزیدن از آن دشوار. سعی کنید بین پایان روز کاری و رفتن به رختخواب «زمان امن و آرامی» را ایجاد کنید. متخصصان می‌گویند که مسائل کاری و وظایف روزانه را یک ساعت قبل از خواب کنار بگذارید. از چک کردن ایمیل‌ها، پرداخت قبض‌ها، انجام کارهای خانه و گشت‌وگذار بی‌وقفه در شبکه‌های اجتماعی بپرهیزید و به جای این کارها با خواندن کتاب آرامش بگیرید، خودتان را با بازی سرگرم کنید یا وقتتان را با عزیزانتان سپری کنید.

حواستان به غذا خوردن باشد
خوردن وعده غذایی سنگین پیش از رفتن به رختخواب خواب را مختل می‌کند. بنابراین غذایتان را اول شب میل کنید.

آتوود می‌گوید، تاثیر خوردن غذای سنگین مثل این است که درست قبل از خواب، وقتی قرار است همه چیز رو به خاموشی و آرامش برود، به بدنتان کار مهمی واگذار کنید تا انجام دهد.  

اما خیلی گرسنه هم به رختخواب نروید. میان‌وعده‌های حاوی پروتئین یا چربی‌های سالم مانند پنیر، بادام یا کره بادام زمینی با نان غلات کامل را امتحان کنید.

از کافئین و الکل اجتناب کنید
نوشیدن مشروب یا قهوه اسپرسو بعد از شام شاید آرامتان کند اما شب طولانی را به‌دنبال خواهد داشت. با وجود آنکه الکل در ابتدا ممکن است کمک ‌کند بهتر به خواب بروید، اما چرخه خوابتان را برهم می‌زند و کیفیت خواب را کاهش می‌دهد، همچنین احتمال بیدار شدن در نیمه‌های شب را افزایش می‌دهد.

استفاده از فناوری را محدود کنید
نور گوشی همراه و صفحه کامپیوتر با سرکوب هورمون ملاتونین، که به خواب کمک می‌کند،‌ ضرب‌آهنگ شبانه‌روزی یا ساعت زیستی بدن را برهم می‌زند. کارشناسان می‌گویند برای توقف جست‌وجوی صفحات اجتماعی در گوشی‌ همراه به خودانضباطی نیاز دارید.  

با پزشک مشورت کنید
اگر همه اینها کار نکرد و تقلایتان برای خواب کافی و مفید یک ماه طول کشید، بهتر است به پزشک مراجعه کنید، به‌ویژه وقتی شب‌های بی‌خوابی در عملکرد شغلی یا بر خلق‌وخوتان تاثیر منفی دارد. 

دیگر خبرها

  • انگار ایران یک روز از خواب بیدار شد و بی‌دلیل تصمیم گرفت به اسرائیل حمله کند!
  • با این پنج توصیه متخصصان راحت‌تر بخوابید
  • آنالیز فنی: پرس شدید علیه فشردگی مورایس!
  • کاشت مو بدون جراحی با خواب طبیعی
  • چگونه سطح قند خون را به طور طبیعی کنترل کنیم؟
  • آسیب های بی خوابی و شب بیداری
  • ۳ تا تکنیکی که با آن در طول خواب می‌توانید حافظه تان را تقویت کنید (فیلم)
  • افزایش ۶ سال به طول عمر با این سبک زندگی
  • یازدهمین سمینار آنالیز هارمونیک و کاربردها در سنندج آغاز شد
  • در طول روز چرت بزنیم یا نه؟