Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از انگجت، همزمان با رقابت مؤسسات فناوری در سراسر جهان برای تولید دستگاه‌های تنفس مصنوعی به منظور مقابله با ویروس کرونا، برخی شرکت‌ها نیز در تلاش هستند دستگاه‌های دیگری را با تغییراتی اندک به ابزار تنفس مصنوعی مبدل کنند.

شرکت فرم لبز، با دریافت مجوزهای لازم از چاپ نوعی آداپتور با چاپگر سه بعدی خبر داده که با افزودن آن به دستگاه‌های آپنه خواب می‌توان از آنها برای تنفس مصنوعی دادن به مبتلایان به کرونا استفاده کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این دستگاه در اصل به روند تنفس افرادی که در حین خواب با اختلال تنفس مبتلا می‌شوند، کمک می‌کند.

فرم لبز می‌گوید تمامی بیمارستان‌ها با استفاده از چاپگرهای سه بعدی خود قادر به تولید آداپتورهای یادشده هستند و از آن با موفقیت در چند مورد برای نجات جان بیماران مبتلا شده به کرونا استفاده شده است. این شرکت ۱۵۰ چاپگر سه بعدی را در مرکز خود در ماساچوست به چاپ سه بعدی این ابزار تی شکل اختصاص داده تا هر روز ۳۰۰۰ واحد از آنها را تولید کند.

کد خبر 4917524

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس کرونا چاپگر سه بعدی ایالات متحده آمریکا ویروس کرونا معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شرکت دانش بنیان تحقیقات علمی نوآوری فناوری نانو کووید 19 امنیت اطلاعات واکسن تولید موبایل اینترنت فناوری فضایی ماهواره تنفس مصنوعی سه بعدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۵۲۹۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین گجت 6G با ۲۰ برابر سرعت 5G تولید شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، این دستگاه می تواند داده را با سرعت گیگابیت برثانیه در مسافت ۱۰۰ متر منتقل کند. ۴ شرکت DOCOMO، NTT، NEC و فوجیتسو کنسرسیومی برای این پروژه تشکیل شده اند. این شرکت ها از سال ۲۰۲۱میلادی با پیش بینی ظهور عصر6G درحوزه تحقیق و توسعه دستگاه های زیر تراهرتز تحقیق و توسعه انجام داده اند.

طبق گفته شرکت ها، این گجت در تست ها به سرعت بالای ۱۰۰ گیگابیت برثانیه در انتقال داده در باندهای ۱۰۰ و ۳۰۰گیگاهرتز هرتز در مسافتی تا حداکثر ۱۰۰ متر دست یافت.

فرکانس های طیف الکترومغناطیسی که اینترنت ۵Gو 6G در آن فعال هستند، تمایز اصلی این دو فناوری است. به طور معمول سرعت های بیشتر اینترنت با عملکرد در باندهای بالاتر مرتبط است.

انتقال داده ها در فناوری 5G به طور معمول در فرکانس های کمتر از ۶ گیگا هرتز انجام می شود و به باندهای حدود ۴۰ گیگا هرتز می رسد که از آنها به عنوان باندهای امواج میلیمتری یاد می شود.

بااین وجود باند فرکانس های بالاتر که از آن به عنوان باندهای زیر تراهرتز یاد می شود و بین ۱۰۰ تا ۳۰۰ گیگاهرتز هستند، احتمالا در فناوری ۶G به کار می روند. فرکانس های بالاتر زیر تراهرتز نیازمند دستگاه های بی سیم کاملا متفاوتی هستند که اکنون از نقطه صفر ابداع شده اند.

کد خبر 6095395 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • نخستین گجت 6G با ۲۰ برابر سرعت 5G تولید شد
  • ساخت یک شعله سه بعدی از سیاهچاله با استفاده هوش مصنوعی
  • همه چیز درباره خدمات پرینت سه بعدی فلزی در تهران
  • یک فایده جالب داروی کاهش وزن
  • حمایت از طراحی و ساخت ابزار‌های شناختی توسط ستاد علوم شناختی
  • خطر تحریم در واردات اتوبوس های جدید
  • داروی کاهش وزن به تسکین علائم آپنه خواب کمک می کند
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • متانول به جای صادرات تبدیل به بنزین می شود
  • متانول به‌جای صادرات تبدیل به بنزین می‌شود